Portfolio

PORTFOLIO

1.

Computer Verkoop
RIES heeft een breed scale aan computers en accessoires op voorraad.

2.

Computer Reparatie
Een probleem met de computer komt altijd ongelegen en is erg vervelend.

3.

Computer Helpdesk
RIES Computers is u graag van dienst bij al uw computerproblemen.

4.

Actie krant
Ieder kwartaal geeft RIES een actie krant uit met daarin veel aanbiedingen

HARDWARE & SOFTWARE

background1280
RIES levert ook nieuwe hardware en software. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe PC op-maat of een nieuwe laptop en wij kunnen u ook helpen met het overzetten van uw bestanden. Wij leveren uw computer graag gebruiksklaar ipv een doos met alleen een apparaat erin. Desgewenst komen wij de aankoop thuis of op kantoor aansluiten.

Hardware en software leveren wij op bestelling maar onze leveranciers versturen meestal dezelfde dag zodat u bijna nooit lang hoeft te wachten.  RIES is een merk onafhankelijke IT leverancier van al uw computer hard- en software uit Assen. De sterke punten van RIES zijn het onafhankelijke verkoopadvies en onze ondersteuning na aanschaf van uw computer.  Levering en installatie van A-merk computers als Lenovo, ASUS, HP, Acer en Toshiba is geen probleem voor RIES Computers uit Assen.

Vindt u het moeilijk een keuze te maken uit het overweldigende aanbod? RIES adviseert, maakt een offerte voor u op maat, levert de apparatuur eventueel bij u thuis af en zorgt ervoor dat ze werken en blijven werken.

 

DAAROM RIES

  • Duidelijkheid in ICT dat wilt u toch ook Kennis van zaken zodat u snel geholpen bent met uw PC probleem
  • Vaste prijsafspraak geen issue over de prijs Van te voren spreekt RIES duidelijk een prijs met u af.

UITGELICHT

Handige links

Wij willen u graag op de hoogte brengen van deze handige links.

 

De medewerkers van RIES helpen u graag. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met RIES Computers op via 0592-792559 of via RIES Contact formulier.