Het is mooi geweest!

Mooigeweest ipad

2018: focus op professionele computerondersteuning

Het is mooi geweest!
De winkel van RIES Computers wordt per 1 januari 2018 overgenomen door Warenhuis Vanderveen. Met veel plezier heb ik in de afgelopen jaren de beide bedrijven gecombineerd. Ik ben echter tot de conclusie gekomen dat ik met RIES Computers pas echt het verschil kan maken door volledig te focussen op professionele computerondersteuning. Vanaf de locatie Van der Feltzpark blijft RIES Computers met dezelfde kennis en passie garant staan voor vakkundige reparatie, ondersteuning en verkoop van computers.

Warenhuis Vanderveen neemt winkel RIES Computers over
De winkel en de afdeling Beeld & Geluid van Warenhuis Vanderveen worden samengevoegd. Door de krachten te bundelen en onder de vlag van de landelijke groep ServicePartner verder te gaan, wordt het assortiment uitgebreid en de logistiek verder geoptimaliseerd.

Medewerkers winkel overgenomen door Warenhuis Vanderveen
Medewerkers en vakspecialisten Ronny Wubbels en Sieger Leever komen in het nieuwe jaar in dienst bij Warenhuis Vanderveen. Medewerker Angus Stowers gaat zich op zijn studie richten.

Bedankt voor alle steun en positieve reacties de afgelopen periode. Een geweldig, gezond 2018 toegewenst. Tot snel op de locatie Van der Feltzpark te Assen!

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.