Versnel uw computer met een SSD!

Versnel uw computer met een SSD!

Hebt u een oudere laptop of desktop die niet de gewenste prestaties levert? Geef uw computer een nieuw leven en verbeter de systeemprestaties zonder een nieuwe laptop of Desktop te hoeven kopen. Vervang simpelweg de bestaande harde schijf met een Kingston SSD (solid state drive) en geniet van het sneller werken en spelen.

Je gebruikt momenteel een laptop of pc met een harde schijf, waarom zou je overstappen op een SSD? Een SSD heeft ten opzichte van een harde schijf veel voordelen. Een van de grootste voordelen van een SSD is de toename in snelheid. In tegenstelling tot een traditionele Harddisk is een Solid State Drive (SSD) tot wel 10x sneller.

Redenen voor een upgrade naar SSD:
Sneller opstarten en toepassingen laden
Betere gegevensbescherming

Wees niet bang voor deze eenvoudige maar doeltreffende manier om de prestaties te verbeteren en de capaciteit van uw oudere computer te vergroten.

Wij installeren de SSD volledig voor u, U heeft uw systeem snel terug en het voelt alsof u een heel nieuw systeem hebt gekocht!

Afspraak maken is niet nodig, u bent welkom bij RIES Computers, Van der Feltzpark 1 te Assen. De auto kunt u gratis voor de deur parkeren.

SSD_UPGRADE_RIES

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.