Apple Onderhoud en Reparatie

Apple reparatie bij RIES Computers

Repareren van Apple producten kan alleen bij RIES Computers. Bij RIES staat kwaliteit centraal. Wij bieden service en voeren reparaties uit binnen en buiten standaard garantie, ongeacht plaats van aanschaf. Hierbij gebruiken wij officiële Apple onderdelen en de beste technici. Door een korte reparatietijd krijg je van ons wat je mag verwachten. Bovendien houden wij je per e-mail op de hoogte van elke update.
Het maken van een afspraak is niet nodig. Tijdens de openingstijden ben je altijd welkom.

 

 

ries-apple-reparatie

 

Apple onderhoud Hardware & Software

Het kan zijn dat je het installeren van een nieuw besturingssysteem of nieuwe software liever uit handen geeft. Dan is RIES Computers bij uitstek de ideale plaats om dit te laten doen. De Apple Sales Professionals van RIES Computers dagelijks zorgvuldig en toch snel dit soort werkzaamheden uit.
Ook op gebied van hardware staan de Apple Sales Professionals klaar om diverse handelingen te verrichten. Zo kun je van veel Macs het werkgeheugen uit laten breiden, zodat je meer programma's tegelijk soepeler kunt laten draaien. Ook kunnen we een harde schijf met meer opslagcapaciteit voor je plaatsen of een bijzonder snelle SSD.

apple-reparatie-ries

Upgrade van Apple hardware

Bij RIES Computers kun je je Apple Mac upgraden op gebied van hardware, met bijvoorbeeld een van de volgende opties:

  • Werkgeheugen: bij RIES Computers plaatsen we meer werkgeheugen in bijvoorbeeld een Apple MacBook Pro, iMac en Mac mini. Een uitbreiding van het werkgeheugen zorgt ervoor dat je meer programma's tegelijk kunt laten draaien, zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid van je computer. Neem contact op met RIES Computers om te vragen hoeveel werkgeheugen er in jouw Mac geplaatst kan worden. Je kunt het werkgeheugen ook los kopen bij RIES Computers en zelf plaatsen in enkele Macs.
  • Harde schijf: wanneer je huidige harde schijf defect is of als je meer opslagcapaciteit wilt, dan kun je terecht bij RIES Computers. Wij verkopen ook los harde schijven, welke wij plaatsen en waarvan we het besturingssysteem installeren.
  • SSD: ter vervanging van je harde schijf kun je een SSD plaatsen om je Mac een stuk sneller te laten werken. RIES Computers plaatst een SSD in diverse Macs. Neem contact op met een RIES Computers voor de mogelijkheden.

apple-computer-ries

Upgrade van Apple software

Op het gebied van software kunnen we bij RIES Computers upgraden naar het nieuwste en het snelste, waaronder:

  • Installatie OS X, of een herinstallatie van OS X: wanneer je een nieuwe harde schijf hebt of je het besturingssysteem simpelweg opnieuw zou willen laten installeren. Nieuwe versies van OS X worden verkocht via de Mac App Store en kunnen op die manier worden geïnstalleerd. Mocht je er niet uitkomen met de installatie, dan kun je contact opnemen met RIES Computers.
  • Installatie van nieuwe software: indien je software bij RIES Computers aanschaft kan deze ook worden geïnstalleerd op je Mac, eventueel zelfs bij de aanschaf van een nieuwe Mac met software. Zo is je Mac meteen klaar voor jouw persoonlijke gebruik als je deze op komt halen, ideaal!
  • Migratie: heb je een nieuwe Mac gekocht bij RIES Computers en wil je al je bestanden en instellingen over laten zetten op je nieuwe Mac? Dat kan. Zo kun je geheel vertrouwd en onbezorgd doorgaan met werken op je nieuwe Mac.
  • Overstap van Windows: RIES Computers helpt je bij het overzetten van bestanden vanaf je Windows-pc naar je nieuwe Mac.

De medewerkers van RIES adviseren u graag.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met RIES Computers op via 0592-792555 of via RIES Contact formulier.