Desktop reparatie

RIES Desktop Reparatie

Een probleem met de computer komt altijd ongelegen en is erg vervelend.
RIES begrijpt heel goed dat u eigenlijk niet zonder uw computer kunt. Daarom doen wij altijd ons best om u zo snel mogelijk te helpen en vaak lukt ons dat ook. Wij beschikken over professionele Diagnose apparatuur waarmee wij elke computer snel kunnen testen op hardware fouten. Indien de hardware in orde is dan moet het probleem softwarematig zijn.

Softwarematige problemen proberen wij altijd eerst op te lossen zonder dat uw bestanden, programma's en instellingen verloren gaan maar soms zit er niets anders op dan de computer helemaal leeg te maken en Windows opnieuw te installeren. Het is zaak eerst te onderzoeken wat er precies aan de hand en dan te overleggen met de klant wat de mogelijkheden zijn en tegen welke kosten. Soms moeten wij de reparatie eerst uitvoeren om te zien of repareren nog wel mogelijk is.

Is uw computer opeens traag of werkt uw internetverbinding langzaam? Onze specialisten lossen dit graag voor u op. RIES Computers biedt u de beste service voor de juiste prijs.

interface-ries-assen

Enkele voorbeelden van problemen die RIES voor u kunnen oplossen:

  • De computer gaat niet meer aan en u hoort wel of geen ventilator(s) draaien
  • Tijdens het opstarten start de computer steeds weer vanzelf opnieuw op.
  • De computer gaat wel aan maar blijft hangen of is overdreven langzaam geworden.
  • De stroomplug van de laptop zit los of is afgebroken. De laptop kan niet meer van stroom worden voorzien en/of worden opgeladen.
  • Het beeldscherm van uw laptop is gebroken, erg donker (gedimmed) of gaat meteen uit na het aanzetten van de laptop.
  • Virussen en Spyware verwijderen.
  • De harde schijf van uw computer is kapot en dient vervangen te worden en Windows opnieuw installeren.
  • Het terughalen van data vanaf een defecte harddisk is in veel gevallen ook mogelijk maar vaak een kostbare operatie.

PC Opschonen
Wij verwijderen o.a. alle tijdelijke bestanden, schonen het register op en controleren op virussen. Tevens kijken wij de opstart procedure na zodat uw pc weer sneller loopt. Ook verwijderen we onnodige software.

PCLAPTOP

Herinstallatie PC
Is uw computer heel traag en heeft veel foutmeldingen? Denkt u wel eens van was de computer maar weer zo snel als toen ik hem gekocht heb? Overweeg eens een herinstallatie. Bij een herinstallatie maken we de hele harde schijf leeg en installeren we het besturingssysteem inclusief handige programma’s opnieuw zodat u er weer gewoon mee kunt werken.

Virus verwijderen
Heeft uw computer last van een virus bijvoorbeeld het Politie virus waardoor u steeds rare meldingen in beeld krijgt over dat u iets moet betalen of andere foutmeldingen krijgt dan kunnen wij dit voor u oplossen.

Tevens printer, router, Wifi, beeldscherm reparatie bij ons op de zaak of bij u op locatie.

De medewerkers van RIES helpen u graag.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met RIES Computers op via 0592-792555 of via RIES Contact formulier.